fredag den 17. februar 2012

Fiskeri

At fiske er ikke svært at lære og er meget rigtig sjovt. Hvis du ønsker at blive mere rolig og afslappet, skal du bare snuppe din fiskestang, og ud af døren med snuden mod søen.

Det første en nybegynder skal gøre er at købe det rigtige fiskeudstyr og fiskegrej. Fangstmetoder kræver forskellige typer af forsyninger og fiskeudstyr, og selve udvalget kan være overvældende for nybegyndere. Start med den grundlæggende del af fiskeudstyr som er en fiskestang. Du skal bruge en fiskestang til at kaste din agn i vandet, og til at holde dit fiskehjul som bruges til at indspinne fiskelinen. Af de forskellige typer fiskestænger bør du kigge efter hvad du vil fiske efter. En god ide kunne være at starte med at fiske ved den nærmeste sø, å, kyst osv. Dernæst kan du finde en fiskestang som egner sig til stedet du vil fiske - Du kan altid bede om et råd hos din favorit online fiskeri shop.

Det næste man som nybegynder skal have fat i er et fiskehjul. Der findes mange forskellige typer, men i bund og grund er har de alle til fælles at de holder din fiskeline og giver dig også mulighed for at kaste langt ud og indspinne når en fiske bider på krogen.
Fiskestænger og fiskehjul fås i alle størrelser og typer. Fiskestænger variere i fælles længder typisk fra 1 meter til 4 meter, men du kan også sagtens finde nogle, der er enten længere eller kortere. De er som regel bedømt efter styrke og aktion. Virkningen af aktionen identificerer, hvor fiskestangen vil bøje sig. Disse to ting vil være en faktor at overveje, når du ved, hvilke slags fisk, du vil fiske efter.

Fiskehjul kan være små eller store. Spinnehjul er som standard fra størrelse 1000 til 4000. Der findes også fluehjul, baitrunnerhjul, havhjul, havkastehjul, multihjul eller lav profil modellerne baitcasting fiskehjul, eller også kaldet jerkbaithjul, der helt sikkert er begyndt at blive den mest populære type fiskehjul til specimen / predator fiskeri.


Nu hvor du har din fiskestang og dit fiskehjul, skal der bare påspoles med noget fiskeline og tage ud at fiske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar