tirsdag den 24. april 2012

Wobler

wobler
wobler
Wobler er et kunstagn, der kan bruges på forskellige måder. Det er et meget kendt stykke fiskegrej som lokker fiskene med de små vibrationer samt farver, der er uimodståelig for mange typer af fisk. Som lokkemiddel har wobler har tegnet sig for mange forskellige arter af fisk. Formen er den, der giver de slingrende bevægelser, der tiltrækker fiskene.
En af lystfiskernes favorit woblere er Savage Gear 4Play woblere. Dens slags woblere, kan indspinnes både langsomt eller rigtig hurtigt. Dette kunstagn skal være en del af dit fiskegrej hvis du ønsker at fange fisk.
Wobler kom i alle de forskellige former og størrelser, og teoretisk, vil ethvert design fange fisk, men der er nogle woblere, der er bedre end andre. Især dem der kommer og går fra markedet hurtigt, når kun at have en begrænset succes. De bedste og mest berømte woblere er (Savage Gear woblere og Rapala woblere). De er berømte for deres høje grad af effektivitet i hænderne på en god fisker. Hvis du ikke ved hvad du skal købe, bør du overveje at spørge, hvilke woblere der er solgt igennem længere tid. Lystfiskerene køber typisk de woblere der har vist sig at virke, betyder det, at denne særlige wobler er designet med sin form og farve til at være attraktiv at fiske med generelt, eller nogle bestemte fiskearter i visse særlige søer.
Der er to typer mest brugte woblere: jerkbait woblere og de mere almindelige woblere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar